رژلب مایع آرت اسکین ARTSKIN
سرم پوست لایکو مدل بلوبری حجم 100 میلی لیتر
ویژه همکاران و مغازهداران
برای دسترسی به جدیدترین محصولات، اطلاع از موجودی لحظهای و مشاهده لیست قیمتهای همکاری، همین حالا عضو کانال تلگرام کف بازار شوید.
حوله نرم و سبک
قابل شستشو
انعطاف پذیری بالا
جذب آب بالا (موها خیس نمی شوند)
مناسب برای شستن صورت و انجام روال پوستی و…
دارای طراحی و رنگ بندی زیبا
قطر بند سر 7.5 سانتی متر
| Size | XS | S | M | L |
|---|---|---|---|---|
| Euro | 32/34 | 36 | 38 | 40 |
| USA | 0/2 | 4 | 6 | 8 |
| Bust(in) | 31-32 | 33 | 34 | 36 |
| Bust(cm) | 80.5-82.5 | 84.5 | 87 | 92 |
| Waist(in) | 24-25 | 26 | 27 | 29 |
| Waist(cm) | 62.5-64.5 | 66.5 | 69 | 74 |
| Hips(in) | 34-35 | 36 | 37 | 39 |
| Hips(cm) | 87.5-89.5 | 91.5 | 94 | 99 |
With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.
Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.
حوله نرم و سبک
قابل شستشو
انعطاف پذیری بالا
جذب آب بالا (موها خیس نمی شوند)
مناسب برای شستن صورت و انجام روال پوستی و…
دارای طراحی و رنگ بندی زیبا
قطر بند سر 7.5 سانتی متر
تضمین کیفیت محصول a++
توضیحات دستمال پاپیون راه راه هدبند حوله ای آرایشی
یکی از مشکلاتی که بسیاری از خانم ها هنگام شستن صورت و یا استفاده از ماسک و یا انجام روال پوستی دارند ، خیس و کثیف شدن موهای خود است ، به خصوص اگر شب باشد ، که در هنگام خواب برای هر زنی تخلیه می شود.
بند مو پاپیون یک بند سر حوله ای بسیار نازک و نرم است که می توانید هنگام شستن صورت از خیس شدن و هنگام استفاده از ماسک برای جلوگیری از کثیف شدن موهای خود استفاده کنید.
این سربند های حوله ای زیبا مناسب افرادی است که از انواع ماسک ، کرم و روتین های آرایشی استفاده می کنند.
این سربند حوله همچنین ابزاری عالی برای زمان آرایش است که
در هنگام آرایش نیز استفاده می شود.
مواد حوله آن به شما کمک می کند هنگام انجام آرایش یا روال پوست موهای نازک اطراف صورت را مهار کنید و به صورت نچسبید.
همچنین می تواند به عنوان یک تل سر تزئینی استفاده شود.

ریمل حجم دهنده فوق مشکی گابرینی مدل Lash Exceptional با رنگدانه های غنی و بسیار مشکی خود، جلوه بی نظیری به چشمان شما می بخشد. این ریمل مژه ها را بلند و پر کرده و خاصیت حالت دهندگی بی نظیری دارد. اپلیکاتور تخصصی این ریمل از جنس سیلیکون بوده و از این رو مژه ها را دانه دانه از هم جدا نموده و مانع از به هم چسبیدن آن ها می گردد؛ همچنین قسمت منحنی آن، به حالت دادن بیشتر هرچه بیشتر مژه ها کمک می نماید.
مومیایی لب مانند انواع محصولات مراقبت از پوست ، انواع مختلفی دارد و کاربردهای مختلفی دارد. مرهم لب سنا دارای خواص آبرسانی و مرطوب کننده میوه ها است و هیچ رنگدانه ای ندارد ، به همین دلیل برای مردان و زنان مناسب است.
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود به سیستم
یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود به سیستم
Leave a review